Easyclick Plissé
Het Easyclick plissé gordijn zonder boren is zeer multifunctioneel. Verkrijgbaar als Easyclick plissé verduisterend en transparant. De plissé gordijnen kenmerken zich door de honinggraat afwerking. Innovatief en helemaal bij de tijd! Gordijnen zonder boren of schroeven, door middel van het magnetische Easyclick frame, die er zo af en op geklikt kan worden.

Kleuren

Zonwering

Bepaal de mate van lichtinval met het Easyclick plissé gordijn met top – down bottom up bediening.

Isolatie

Extra isolerende werking vanwege complete afsluit mogelijkheden van ramen met het Easyclick plissé gordijn. Koel in de zomer en warm in de winter.

EASYCLICK

Zeer makkelijk te verwijderen en bevestigen vanwege de magnetische werking van het Easyclick frame. Handig voor bij het reinigen van uw ramen. 

 

GEBRUIK VAN NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Het Easyclick plissé gordijnen collectie biedt meerdere varianten aan honinggraat plissé gordijnen. De stoffen zijn gemaakt van polyester en zijn hierdoor wasbaar. Het gordijn is makkelijk los te halen uit het Easyclick frame, waarmee u vervolgens deze kunt dompelen in bad of afspuiten met uw douchekop met maximaal 30 graden. De afmetingen van het Easyclick plissé systeem zijn min. 30 cm tot maximaal 150 cm breed. Heeft u bredere afmetingen en bent u op zoek naar gordijnen zonder boren? Dan is het misschien leuk om een kijkje te nemen in de Easyclick houten of aluminium collectie. Deze worden geleverd tot 200 cm breed.

Vraag en antwoord Easyclick plisse.

Welke varianten Easyclick plissé zijn er?

De plissé variant is verkrijgbaar met verduisterende en semi-transparante stoffen. De verduisterende variant is 100% verduisterend. De honinggraat stoffen zijn aan de binnenzijde voorzien van een aluminium laag. Hierdoor is dit type gordijn extra isolerend. In de zomer houdt het de warmte buiten en de winter de kou. De semi-transparante variant is 50% verduisterend en is licht doorlatend. Met veel zonlicht vallen de kleuren hierdoor altijd iets lichter uit.

Van welk materiaal zijn de plissé gordijnen?

De plissé gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Hierdoor zijn ze wasbaar. De gordijnen kunnen na het loshalen uit de frame met een douchekop afgespoten worden. Dit kan met een maximale temperatuur van 30 graden.

Wat zijn de minimale en maximale afmetingen van Easyclick plissé?

De plissé gordijnen worden geleverd tot maximaal 150 cm breed. Wanneer uw kozijn breder is kunt u ervoor kiezen om twee plissé gordijnen in één frame te nemen. De minimale breedte is 30 cm breed en 40 cm hoog.

Hoeveel jaar garantie heeft Easyclick plissé?

De plissé gordijnen worden geleverd met 5 jaar garantie.

Wat is de levertijd?

De Easyclick plissé gordijnen hebben een levertijd van 3 tot 4 weken.

Over ons

De toekomst van gordijnen

Magnetblind is ontstaan uit de toenemende behoefte aan gordijnen zonder boren en schroeven. Het toenemende gebruik van kunststof en aluminium kozijnen, met kantelramen die naar binnen openen gaf aan dat de markt behoefte had aan boor en schroefvrije raamdecoratie. Een duurzame oplossing die samensmelt met de ontwikkelingen binnen de markt betreft het gebruik van materialen en tegelijkertijd past bij de behoeften van de consument.