EASYCLICK Aluminium
De Easyclick aluminium jaloezie gordijnen zonder boren zijn leverbaar in tal van kleuren. Tijdloos en toch modern door de combinatie met het Easyclick frame. Ook verkrijgbaar met Easyclick aluminium jaloezieën met geperforeerde latjes. Duurzaam en helemaal bij de tijd! Jaloezie gordijnen zonder boren of schroeven in uw kozijnen, door middel van het magnetische Easyclick frame, die er zo af en op geklikt kan worden.

Kleuren

Easyclick aluminium jaloezie

Zonwering

Bepaal de mate van lichtinval met de tuimelmogelijkheiden van het Easyclick jaloezie gordijn.

Isolatie

Extra isolerende werking vanwege complete afsluit mogelijkheden van ramen met het Easyclick aluminium jaloezie gordijn. Koel in de zomer en warm in de winter. 

EASYCLICK

Zeer makkelijk te verwijderen en bevestigen vanwege de magnetische werking van het Easyclick frame. Handig voor bij het reinigen van uw ramen.

GEBRUIK VAN NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De Easyclick aluminium jaloezie gordijnen worden geleverd met 25 mm brede latjes. De collectie biedt tal van mogelijkheden betreft kleuren en daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor geperforeerde latjes voor meer lichtinval. De latjes zijn gemakkelijk te reinigen met een stoffer. De afmetingen van de Easyclick aluminium jaloezieën zijn min.30 cm tot maximaal 200 breed. Bent u op zoek naar compleet verduisterende gordijnen zonder boren. Dan is het misschien leuk om een kijkje te nemen in de Easyclick plissé gordijnen collectie. Deze worden geleverd met 100% stoffen. De Easyclick aluminium jaloezieën zijn niet 100% verduisterend.

Vraag en antwoord Easyclick aluminium.

Wat zijn de minimale en maximale afmetingen waarin Easyclick aluminium jaloezieën worden geleverd.

De aluminium jaloezieën worden geleverd tot maximaal 200 cm breed. De minimale breedte is 30 cm en hoogte 40 cm.

Welke breedte hebben de latjes van het Easyclick systeem met aluminium jaloezieën?

De aluminium latjes zijn 25 mm breed.

Hoeveel jaar garantie zit er op Easyclick aluminium jaloezieën?

De jaloezieën in frame worden geleverd met 5 jaar garantie.

Van welk materiaal zijn Easyclick aluminium jaloezieën gemaakt?

De aluminium latjes zijn gemaakt van 100% aluminium.

Hoeveel weken levertijd zit er op Easyclick aluminium jaloezieën?

De jaloezieën hebben een levertijd van 3 tot 4 weken.

Zijn Easyclick aluminium jaloezieën 100% verduisterend?

Door middel van het tuimeleffect kunt u spelen met lichtinval en een donkere ruimte creëren. Wanneer er behoefte is aan 100% verduistering worden de Easyclick plissé gordijnen aangeraden.

Over ons

De toekomst van gordijnen

Magnetblind is ontstaan uit de toenemende behoefte aan gordijnen zonder boren en schroeven. Het toenemende gebruik van kunststof en aluminium kozijnen, met kantelramen die naar binnen openen gaf aan dat de markt behoefte had aan boor en schroefvrije raamdecoratie. Een duurzame oplossing die samensmelt met de ontwikkelingen binnen de markt betreft het gebruik van materialen en tegelijkertijd past bij de behoeften van de consument.