Easyclick HOUT
De Easyclick houten jaloezieën gordijnen zonder boren zijn leverbaar in tal van kleuren. Tijdloos en toch modern door de combinatie met het Easyclick frame. Duurzaam en helemaal bij de tijd! Jaloezie gordijnen zonder boren of schroeven in uw kozijnen, door middel van het magnetische Easyclick frame, die er zo af en op geklikt kan worden.

Kleuren

Zonwering

Bepaal de mate van lichtinval met de tuimelmogelijkheiden van het Easyclick houten jaloezie gordijn.

Isolatie

Extra isolerende werking vanwege complete afsluit mogelijkheden van ramen met het Easyclick houten jaloezie gordijn. Koel in de zomer en warm in de winter.  

EASYCLICK

Zeer makkelijk te verwijderen en bevestigen vanwege de magnetische werking van het Easyclick frame. Handig voor bij het reinigen van uw ramen.

GEBRUIK VAN NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De Easyclick houten jaloezie gordijnen worden geleverd met 27 mm brede latjes. De collectie biedt tal van mogelijkheden betreft kleuren. De latjes zijn gemakkelijk te reinigen met een stoffer. De afmetingen van de Easyclick houten jaloezieën zijn min.30 cm tot maximaal 200 breed. Bent u op zoek naar compleet verduisterende gordijnen zonder boren. Dan is het misschien leuk om een kijkje te nemen in de Easyclick plissé gordijnen collectie. Deze worden geleverd met 100% stoffen. De Easyclick houten jaloezieën zijn niet 100% verduisterend.

Vraag en antwoord Easyclick hout.

Wat zijn de minimale en maximale afmetingen waarin Easyclick houten jaloezieën worden geleverd.

De houten jaloezieën worden geleverd tot maximaal 200 cm breed. De minimale breedte is 30 cm en hoogte 40 cm.

Welke breedte hebben de latjes van het Easyclick systeem met houten jaloezieën?

De houten latjes zijn 27 mm breed.

Hoeveel jaar garantie zit er op Easyclick houten jaloezieën?

De jaloezieën in frame worden geleverd met 5 jaar garantie.

Van welk materiaal zijn Easyclick houten jaloezieën gemaakt?

De houten latjes zijn gemaakt van lindehout.


Hoeveel weken levertijd zit er op Easyclick houten jaloezieën?

De jaloezieën hebben een levertijd van 3 tot 4 weken.

Zijn Easyclick houten jaloezieën 100% verduisterend?

Door middel van het tuimeleffect kunt u spelen met lichtinval en een donkere ruimte creëren. Wanneer er behoefte is aan 100% verduistering worden de Easyclick plissé gordijnen aangeraden.

Over ons

De toekomst van gordijnen

Magnetblind is ontstaan uit de toenemende behoefte aan gordijnen zonder boren en schroeven. Het toenemende gebruik van kunststof en aluminium kozijnen, met kantelramen die naar binnen openen gaf aan dat de markt behoefte had aan boor en schroefvrije raamdecoratie. Een duurzame oplossing die samensmelt met de ontwikkelingen binnen de markt betreft het gebruik van materialen en tegelijkertijd past bij de behoeften van de consument.